Werkwijze

Coaching kan een eenmalig goed gesprek betekenen met iemand die onbevooroordeeld luistert en als klankbord kan fungeren om zo samen dingen op een rijtje te zetten.
Ook kan er een coachingstraject ingezet worden gedurende een wat langere tijd, als extra ondersteuning of soms gewoonweg als stok achter de deur bij de veranderingen die je van plan bent te maken in jouw leven. Ook als je nog niet precies weet hoe.
De gesprekken zijn erop gericht meer inzicht te krijgen in jezelf. Centraal staan de vragen: Wat is het probleem? Hoe draag ik (onbewust) bij aan de situatie? Wat kan ik (anders) doen?

 

Bij aanvang van een coachingstraject vindt er een uitgebreid gesprek plaats, waarin we kennis maken met elkaar, bekijken wat je coachvraag is en of ik de juiste hulp en begeleiding kan bieden. Vervolgens bespreken we samen de uitkomst /voortgang.
Het totaal aantal gesprekken is afhankelijk van vraagstuk en doelstelling.

Het is belangrijk dat je je veilig voelt, zodat je in alle openheid aan de slag kunt. Ik bied je dan ook een professionele, informele en vertrouwde setting.
De pijlers van mijn manier van werken zijn respect, integriteit en zorgvuldigheid.

Samen werken we aan het (her)ontdekken van je eigenwaarde door het krijgen van inzicht in gedragspatronen en het vinden van praktische alternatieven zodat keuzevrijheid ontstaat. Het gaat vooral om het opheffen van blokkades en daarmee het uitbreiden en ontwikkelen van je mogelijkheden.

Spreuk van het moment

Welke spreuk slaat vandaag op jou?

Altijd als eerste op de hoogte?

CONTACT

Laat wat van je horen, dan nemen wij contact met je op!